Kontakt

Merle Randlepp

Linked In

Merle Randlepp
Consultant, Privacy Advisor, Agile Coach

Alustasin veebimaailmas töötamist aastal 1994, mil World Wide Web oli ainult 5-aastane. Sellest ajast saadik on mul olnud õnne kanda mitmeid erinevaid mütse. Tarkvara arendamise ja tiimijuhtimise kõrval olen olnud programmeerija, analüütik, projektijuht ja tegevjuht. Karjääri jooksul olen tuttavaks saanud laial skaalal veebitehnoloogiatega ja kohtunud paljude suurepäraste inimestega, kes meie veebimaailma ehitada aitavad.

Usun, et EU General Data Protection Regulation (GDPR) on oluline samm inimeste privaatsust austava interneti poole. Kindlasti toob see isikuandmeid haldavatele organisatsioonidele kaasa palju muudatusi ja vahel võivad need muutused olla ka rasked või hirmutavad.

Selles blogis püüan aidata ettevõtetel demüstifitseerida ja koordineerida vajalikke tehnoloogilisi uuendusi, mida nad peavad andmekaitse tagamiseks läbi viima.

Minu põhitööks on veebialane konsultatsioon ja Agile Coach teenused, vaata rohkem lehelt https://agilecoach.ee/

Märksõnad: Privaatsus ja GDPR, veebitehnoloogiad, äri- ja tehniline analüüs, infosüsteemid, sisuhaldussüsteemid (Content Management Systems – CMS), ettevõtlus, finants, Scrum Master, koolitus, mentorlus, kinnisvara.

Kontakt: merle.randlepp@gmail.com


Vastutusest loobumine: Siin veebisaidis esitatud seisukohad on minu isiklikud arvamused ja neid ei tohiks mingil juhul käsitleda juriidiliste nõuannetena.